Председател на Младежки Консервативен Клуб

Боян Стефанов

Боян Стефанов

Председател на управителния съвет на Младежки консервативен клуб

Управителен Съвет

Момчил Карагьозов

Момчил Карагьозов

Член на Управителния съвет на Младежки консервативен клуб

Родом от Стара Загора, завършил Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“. Възпитаник на Филологическия факултет на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, със семестри в Карловия университет в Прага, Университета в Пардубице и Лайпцигския университет. Познава добре и се интересува от Централна и Източна Европа, говори няколко езика от региона. Отскоро живее в Румъния, където работи в международна IT компания като търговски консултант..

Иван Димитров

Иван Димитров

Член на Управителния съвет на Младежки консервативен клуб

Контролен Съвет

Любомир Талев

Любомир Талев

Председател на Контролния съвет на Младежки консервативен клуб

Любомир Талев е роден в гр. София. Възпитаник на Националната Гимназия за древни езици и култури „Св. Константин – Кирил Философ“, с лицейна степен към СУ, профил история. Завършил право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, със специализация правораздаване. Има и завършена магистратура по конкурентно право в City University of London. Адвокат при Софийската адвокатска колегия. Председател на КС от декември 2013 г. Владее свободно английски език, ползува френски, руски и сръбски език.

Димитър Петров

Димитър Петров

Член на Контролния съвет на Младежки консервативен клуб

Роден на 27 септември 1978 година в София. Горд притежател на две магистърски степени – по Социология от СУ „Св. Климент Охридски“ и по Tourism Destination Management от NHTV Breda University of Applied Sciences, Нидерландия. В периода между 2003 и 2009 година се шляе из страната и по света (САЩ, Великобритания, Австралия, Виетнам, Индонезия) под предлог, че работи и участва в проекти в сферата на туризма. Секретар на Управителния съвет на „Един завет“ – Клуб на потомците на офицерския корпус на Царство България. Експерт към Института за местно и регионално развитие и член на Британско-българската търговска камара. Пише политически анализи и коментари за сайта offnews.bg.

Организационен секретар

Георги Минев

Георги Минев

Организационен секретар на Младежки консервативен клуб

Журналист и (почти) политолог по образование, Георги събира опит в най-добрите места за своите интереси по оста София – Берлин. Тръгва от вестник „Капитал”, минава през германските BILD, Die Welt и Deutsche Welle, спира се на българското издание на списание Forbes, докато накрая не става главен редактор на сайта money.bg. След като разбира, че в българската политика трябва чуждо know-how заминава за Берлин като стипендиант на германския парламент и сътрудник на депутат от Християн-демократическата партия. Подсилва практическите знания с два семестъра политология в университета Хумболдт в Берлин. Говори немски и английски езици и затова се опитва да научи и един по средата – нидерландски.

Почетен борд

Петър Николов

Петър Николов

Съосновател на Младежки консервативен клуб

В някои кръгове е известен и като Петър Николов-Зиков. Роден е в София през 1979 г. След четири поправителни изпита (Физика, Латински, Музика и Култура) завършва успешно Класическата гимназия. Продължава образованието си в Софийския университет, където му се струва значително по-лесно. Бакалавър по Политология, магистър по Политически мениджмънт и доктор по История. След завършването си открива Нов български университет и се влюбва в него. Преподава там. Автор на книгите „Раждането на българския консерватизъм“, „Династията на Срацимировци“,„Истинската история на Видинското княжество“ и съавтор на „Политическият консерватизъм“. В продължение на няколко години злощастно се занимава с политика.

Антон Праматаров

Антон Праматаров

Член на почетния борд на МКК

Роден е на 30 юли 1977 г. в гр. София. Завършил е Философския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски” през 2003 г. Има завършена с отличие магистратура в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) по специалността „Бизнес с недвижими имоти”. Специализирал е „История на социалните промени”, „Управление на мултиболнични системи” и „Икономика на дипломацията” в Дипломатически институт на Министерство на външните работи. Владее английски и немски език. Зам.-председател на Европейските млади консерватори под патронажа на Баронеса Маргарет Тачър (2010 г. -2012 г.). Член на борда и финансов одитор на Младежката демократична общност на Европа (DEMYC) от 2011 до 2012 г.

Юсеф Дакак

Юсеф Дакак

Председател на Младежки консервативен клуб в периода 2011 - 2013

Юсеф Дакак е роден на 20 септември 1984 година в София. Завършил е „Международни икономически отношения“ в УНСС и получил магистърска степен по „Управление на международни проекти“ пак в УНСС. Владее английски, арабски и италиански език и ползва френски. Работил е като изпълнителен директор на фирма в енергийния бранш и като координатор за северозападна България в ДСБ. През 2009 година участва като кандидат в изборите за европейски парламент в листата на “Синята коалиция”. Бил е член на Комисията по външна политика в ДСБ и член на щаба в 23 МИР. Членува в „Един завет“ – клуб на потомците на царския офицерски корпус.

Симеон Попов

Симеон Попов

Председател на Младежки консервативен клуб в периода 2013 - 2015

Симеон е гласът на МКК както в буквален, така и в преносен смисъл. Увлича се по оперно пеене, а заради него и по италиански език. Преди това завършва Регионално развитие и политика, откъдето се ражда интересът му към градската среда и местното самоуправление. Друг негов интерес – Западните Балкани се материализира в настоящата му магистратура по Международни отношения и проблеми на сигурността, едномесечен университетски обмен в Косово, едногодишен в Германия, стаж в Европейския парламент в Брюксел и активно членство в Българския културен клуб Скопие. Бил е стипендиант на фондация „Конрад Аденауер”, член на клуб Един Завет, говори английски и немски език

Share This